Skip to Content

 

 

Termék tesztek

Kipróbáltam az új Prologic C1 bojlisbotot

Amikor először a kezembe került a dán gyártó legújabb fejlesztésű bojlisbotja, azt gondoltam, hogy csak egy igen szűk réteg számára, limitált szériában készülő csúcsbotot tartok a kezemben. A gyönyörű kidolgozás, a gyártáskor felhasznált kiváló minőségű kiegészítők a bojlisbotok felsőkategóriájára jellemző igényesség érzetét keltették bennem.

Kapcsok, forgók, praktikák

- Halmos Mihály írása -
Számtalan forma, sok-sok ötletes kialakítás jellemzi napjainkban eme parányi kiegészítőket. Létjogosultságukhoz nem férhet kétség, az idők során igazolták hasznosságukat. A kapcsok és forgók sokaságából minden horgász használ valamennyit. Vagy azért, mert kényelmesen összeállítható vele a szerelék, vagy pedig nélküle a készség, a módszer eredményessége számottevően romlana.

Daiwa és Cormoran termékek várnak tesztelésre

A tesztelésről szóló hírt a Horgász-zónán találtam. A magazin cikkírói pályázatot hirdet, a szerző által kipróbált Daiwa és Cormoran termékekről, tapasztalatokról lehet leírást beküldeni, fényképekkel vagy videóval kiegészítve.
A pályázat egész évben él, minden publikálható írás díjazva lesz. A díj: a kipróbált termék árával megegyező, de minimum 10.000 Ft értékű horgászfelszerelés.

-

Füst a víz felett, avagy termékteszt a Mivardi égisze alatt…

Mivel a nyár folyamán, kellemes élményekkel gazdagítottak a Mivardi horgok, így eljött az ideje a további termékekkel való megismerkedésnek.

Tartalomátvétel

Copyright