Skip to Content

 

 

Módszerek

Érdekes pontyhorgászat

A horgászat.hu-n találtam az alábbi érdekes bejegyzést a ponty horgászatának egy lehetséges módjáról, videóval is szemléltetve a lehetőséget.

Beágyazott videó: 
Videó megtekintése

Horgásszunk akadóban!

Ki ne szeretné a kényelmes horgászatot, csak be kell dobni, és nincs semmi probléma, nem fog elakadni a szerelék, nem kell célzottan egy helyre betenni a szereléket. Pár évvel ezelőtt én is így gondoltam, ma már ott tartok, minél bokrosabb, akadósabb, annál jobb.

Hogyan fogjunk kapitális süllőt?

Bizonyára vannak páran, akik több kapitális süllőt fogtak nálam, ez az írás nem is nekik szól, hanem azoknak, akiknek még egyáltalán nem vagy már volt a horgon, de valahogy mindig a nagy ment el.

Vass Csaba, Fishing Time Horgászmagazin szakíró

-

-

-

Horgász sporttárs párját keresi

Nem vicc!
Egy igazi apróhirdetési unikum:
" Keresem páromat 45 -50 éves hölgy személyében, aki szeret horgászni és van horgász csónakja. A csónakról kérek fényképet."

Kezdő Peca

Kezdő pecások gyertek és tanuljatok! Különféle horgászmódszereket tanulhattok meg egy helyen. Nemes halakról fotó részletes leírás, egyéb és tiltott halakról pedig fotók.

Lékhorgászat

A léki horgászatok során szép élményekkel és fogásokkal gazdagodhatunk, de nem árt több rendkívül fontos biztonsági tényezőre nagyon odafigyelni, mikor a jég hátán tartózkodunk.

Tartalomátvétel

Copyright