Skip to Content

 

 

Horgászhelyek

Nádastó: lehetőségek Sándorfalva határában

STRAND - HORGÁSZAT - PROGRAMOK
A több tóból álló tórendszer a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15. és szeptember 30. között élvezhetik a táj szépségeit, a hűsítő vizet.
A mozogni vágyókat szabadtéri fitneszpark, játszótér, foci- és röplabdapálya, valamit egy wakeboard pálya várja.
Az érdeklődők egy jól szerkesztett, aktualizált honlapon megnézhetik a komplexum és a programok részletes leírását.
Mellékelten megtekinthető egy 16 perces légifelvétel a tóról és környékéről.

Beágyazott videó: 
Videó megtekintése

A spéci megoldás

Ahány ház, annyi szokás, tartja helyesen a mondás. Ahogy nincs két egyforma vízterület, úgy nincs két egyforma horgásznap sem. Mindig nagy kihívást jelent számomra egy új, ismeretlen vízterületen horgászni, majd lépésről lépésre megfejteni annak titkát. Ha szerencsém van, akár már az első próbákat is siker kísérheti, ám a dolog nem mindig ennyire egyszerű.

A Derekegyházi Horgásztó

Egy nap, mikor kolbászból volt a kerítés...

Sötét volt még, csak a part másik oldalán világított pár lámpa az úttest mentén a gépkocsivezetők örömére, innen nézve csupán halovány fénycsóvák.

Horgásztó kereső

Keresgélj a horgásztavak között, szólj be nekik ha nem fogtál halat, dicsérd meg, ha sokat fogtál, értékeld őket vagy simán dőlj hátra és várd kedvenc tavad ajánlatait, üzeneteit, ajándékait!

Hangonyi sporthorgász tó

Völgyzárógátas tó, melynek vízszintje egy barátzsilippel szabályozható. Átlagos vízmélység 1,5 m, a víz minősége kiváló.

Eladó horgásztó és vendégház

Hasznosításra ajánlanám figyelmébe az alábbi, 10 éve üzemelő horgásztavat és a most átadott vendégházat.

Ballatanya horgásztó Hajdú-Bihar Megye

A tavat Debrecen közelsége, jó megközelíthetősége, barátságos környezete, és nem utolsó sorban halbősége miatt mindenkinek csak ajánlani tudom.

Debrecen környéki horgászvizek

Minden ami a Debrecen környéki horgászvizekről tudni érdemes ! Természetesen rengeteg más információ is található az oldalon .

-
Tartalomátvétel

Copyright