Skip to Content

 

 

Horgászboltok

Partfal.hu a mobiltelefonokon is!

Immár elérhetőek a népszerű Partfal.hu horgászportál leginkább keresett oldalai mobiltelefonokra optimalizált változatban is. A Google által biztosított Blogger platformra kezdtem feltölteni magyar horgászboltok és horgászegyesületek adatait. A blog egyaránt olvasható PC-n, táblagépen és mobiltelefonon, automatikusan alkalmazkodik a megjelenítő eszközhöz. A legelterjedtebb, PC-re optimalizált honlapok sajnos rosszul olvashatók a csúcskategóriás okostelefonokon, a jövő azoké a honlapoké, amelyek felismerik az eszközt, amely letölti őket, és ennek megfelelő formátumban jelennek meg.

Végleg bezár a MAXON Áruház

2012. december 31-én végleg bezár a MAXON Áruház. Ehhez kapcsolódóan fantasztikus végkiárusítási akciók lesznek a MAXON-ban december elsejétől,

Horgászboltok Szegeden

Elkészült a szegedi horgászboltok interaktív térképe! Valamennyi szegedi horgászüzlet megtalálható a térképen, megtekinthetők az üzletek alapvető adatai, a térkép útvonaltervezőként is használható!

Pecapláza a Camponában is!

Új Pecapláza nyílt Budapesten! Megnyitotta kapuit az Energofish PecaPláza Campona.

Horgász-Zóna Buda

Óbuda legnagyobb horgászboltja! A legnagyobb márkákkal!

Maxon horgászáruház legfrissebb hírei

Újra nyitott a Maxon Áruház! 2011. december másodikán újra kinyitott a Maxon Horgászáruház, Magyarország legszélesebb választékú horgász szaküzlete, ezúttal már a Walterland csoport tagjaként.

-

Horgászboltok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Kibővült és frissült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei horgászboltok oldala a Partfalon! Horgászboltok neve, címe, telefonszáma, nyitva tartása...

Horgászbolt adatbázis - Bács-Kiskun megye

A mai napon bővítettem és frissítettem a Bács-Kiskun megyei horgászboltok adatait: név, cím, nyitvatartás, bolt honlapja, stb.

Biai Horgászbolt

SZÉP kártya elfogadó hely!

Cím: 2051 Biatorbágy Kossuth L. u. 1/a
Tel.:06/20 418 9393
E-mail: biaihorgaszbolt@gmail.hu
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 6.30-18.00

Tartalomátvétel

Copyright